Hepi Besday Syasya

>> 31 May, 2012

Cak!
Tetibe kembali semula.
Bosan ah dengan pesbuk.
Nak update citer balik kat blog.
Hehehe!
(Jangan kata ai tiru abahgirls tau. Dia yang dengar orang kata nak update blog semula, cecepat dia update blog dia 3 hari lepas. Cis!)

Nak citer pasal hejadi Syasya yang ke-enam tawun Isnin hari tu.
Kitaorang bawak dia pegi jenjalan.
(Nanti citer kat entry lain)

Sehari suntuk kitaorang berjalan.
Sampai la malam.
Sampai rumah, dah siap mandi semua.
Syasya tunjuk tulisan tangan dia macam gambar di bawah ni:

"tak BeliHadiah
BileHarijaDi syasya"
+ contengan Muya

Adoyai!
Ekceli.
Memang dah janji nak bagi dia satu hadiah ni.
Tapi ingat nak tunggu la besday party dia nanti (kecil-kecilan aje kot sebab dia yang request).
Baru la nak belikan.
Tak sangka pulak dia mengharapkan hadiah harijadi di harijadinya itu.

Banyak kali jugak dia tunjuk note tu kat mama.
Sampai rasa bersalah ler jugak diri ini.
Kui kui kui.

Maka.
Mama pon pegi la belikan Syasya hadiah yang dijanjikan keesokkan harinya...
Mama saja je balut supaya Syasya taktau mama belikan dia hadiah apa.

Syasya gumbira, Muya pon gumbira.

Bila dibukak pembalut hadiah tu.
Tersenyum lebar ler si Syasya.
Hadiah idaman dia selama ini. Hehehe.

Syasya pon main la hadiah harijadinya itu.
Mainan kedai-kedai. 
Happy birthday Syasya! :)

Lebih sudu daripada kuah.
Hadiah siapa sebenarnya ni?
Haha!

3 komentar:

Soulie 11:12 PM  

nice birthday pressie! happy birthday syasya!

mamadhea 11:40 AM  

Happy birthday sasa...amboi sonoknye dia dpt pezen besar dr mama

Mrs.H 8:11 AM  

jal, ko beli mana hadiah tu? aku tengah nak cari yg macam tu jugak

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP