Nude Black Lace Ruffles Mini Kurung

>> 03 October, 2012

Baju ni sebenarnya nak buat pattern lain.
Sekali tu bila dah halfway.
Terasa macam ada kekurangan pulak kat design pattern tu.
Maka.
Akak pun terfikir idea, tambah ruffles kat bawah baju.
Nanti kalau tak dipakai dengan kain.
Boleh pakai legging, atau jeans,  atau apa-apa je lah yang sesuai.
Masa add-on ruffles tu.
Akak dah feeling-feeling terasa macam dalam Project Runway la pulak.
Ye la kan.
Fashion designer selalu je kalau baju yang dia buat tu macam tak kena.
Dia akan ubah on the spot tambah pape yang patut supaya nampak cantik.
So. Skang akak bajet akak fashion designer la skang ni.
Lalalala.




0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP