Happy Birthday 3rd Muya!

>> 31 October, 2013

Tu la.
Lama sangat tak hapdet blog.
Kan cerita basi pun aku nak cerita.

Dah sebelum ni aku cerita pasal besday Syasya.
Kena la cerita pasal besday Muya gak.
Ni cerita besday Muya yang ke-3 tahun.
Amek ko.
Esok dah masuk bulan 11 dah ni.
Muya dah nak 4 tahun.
Ko baru hapdet cerita besday Muya 3 tahun?
Hahaha.

Lantak ler.
Aku nak cerita jugak.

Kisahnya.
Celebrate sekeluarga aje lah kan.
Pegi Sunway Piramid.
Yang dah lama giler tak pegi.

Sekali tu.
Ternampak la menan menan ni.
Jadi.
Abah bebudak pompuan pun belanja la konon.
Sempena besday Muya.
Katanyee...


Ferris Wheel.
*Sebenarnya aku first time naik ferris wheel time ni. 
Seumur hidup tak pernah naik.
Ko caya ke tak? Tak caya sudah!
Hahahaha.

..................

Lepas tu naik la Merry Go Round pulak.
Pening mak. 

....................

Dan.
Kitaorang pun ada la main lagi beberapa menan...

Tak ingat berapa ongkos main menda alah ni.
Tapi.
Macam mahal ler jugak.
Nanti dia kasi kita kad token.
Kita guna la kad tu untuk main semua mainan yang hado.
Kalau tak abis guna nanti.
Dia refund la duit kita.

.......

Dan sebenarnya.
Pegi Subang sebab nak amik kek besday Syasya.
Biasa ler.
Order kat sape lagi.
Kat mamat glamer tersohor uncle Farhad ler.
*Getuh. 


Happy sangat Muya kan?

Yang ni kan aku dah cakap.
Kalau time Syasya, Muya menyebok.
Kalau time Muya, Syasya la menyebok.

Ini dedua hadiah abah yang bagi.
Mama tetiba tak ingat la bagi hadiah apa.
Rasa macam lagi best daripada hadiah abah kot?


Memang standard la kan.
Beli hadiah untuk sorang.
Kena la beli hadiah untuk lagi sorang. 
Kalau tak kang. Bergaduh. Merajuk. 
Siapa nak pujuk.
Eh. Macam pantun pulak.
Kah kah.


Tada...
Kek Elmo dengan Macarons Elmo.

Happy 3rd Birthday Muya!

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP