>> 30 October, 2013

Lama kan dah takde berangan-angan macam dulu.
Sebenarnya.
Perasaan tu masih je wujud lagi.
Hakak je yang konon bz.
Tak sempat nak hapdet blog.
Kununss.



Ha.
Ai verangans sangat nak beli menda ni.
Senang nanti nak gosok baju.
Takyah susah-susah tunduk bongkok nak menggosok.
Takyah susah-susah sembur air.
Berdiri aje pun boleh.


Ada stand dia gak siap sekali tu.

Yang ai survey ni brand Philips.
RM299.
Ni je yang ku jumpa dan nampak ada kat Tesco.
Dan.
Yang ku berkenan.

Biasa ler.
Walaupun nak beli garment steamer je.
Haruslah kena pilih yang cantik.
Baru ler aku ada feel nak gosok baju.
Hahaha.

Pink ada...

Hijau ada...

Purple pun ada...

Okeh.
Masuk wishlist.
... Yang lama tak berhapdet tu.
Ada yang tak dapat lagi pun ada kat wishlist tu.
Kah kah. 

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP