Tenggelam timbul

>> 07 June, 2014

Blog macam hidup segan mati tak mahu.

Kesian...
Kah kah.

Sebenarnya banyak idea nak memblog.
Tapi.
Kan skang dah ada smartphone.
Semua orang pun skang ni melekat dengan henpon aje.
Akak pun sama ler.
Akak suka upload gambar dan cerita kat instagram.
Cepat dan pantas.

Makanya.
Blog jadi sendu.
Blogger ni kena buat satu tools gak yang boleh install dalam henpon.
Orang nak hapdet entry, buat ala-ala macam kat instagram.
Upload kat henpon, terus update kat blog.

Akak nak cerita pasal kitchen cabinet akak. 
Ingat tak dulu masa memula pindah akak kemain bangga kan dapat kitchen cabinet cantik?

Throwback.
Kitchen Cabinet tahun 2008.
Kemain lawa kan.
Skang ni... Ya ampun. Hancur lebur. Hampehhh!

Ok la.
Nanti sambung lagi. (Bila tahun?)
Tata.

0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP