Idea ruang makan untuk rumah kecil.

>> 03 August, 2015

Lama betul tak update blog.
Kat fb rajin update sebab senang kot.

Ni tengah berangan nak make over ruang makan kat rumah ni.
Ada la cakap kat abah bebudak ni nak buat ala ala macam restoran.
Motif sangat nak tempat makan macam restoran kan?
Hihi.
Sebab bebudak ni asal pegi restoran je kalau ada tempat duduk yang ada bench sandar dinding tu.
Mesti derang berebut nak duduk.
Maka mak rasa elok buat satu kat umah cenggitu.
Dan jimat space juga.

Ni cecontoh la kan gambar yang ado.
Kot mana tau nak buat nanti.
Kan kan kannnn.

Layannnnnn.
.
.
.
.
Aku sebenarnya tengah try update blog guna phone.
Apesal upload gambar tak keluar?
Adehhhh.
Zeyad pun dah gediks.
Nanti la aku cuba lagi.




Read more...

Mak Supir ooo Mak Supir

>> 27 January, 2015

Mak Supir.
Bukan semua orang boleh dapat kerja ni.
Takyah interview sangat.
Syarat kelayakan.
Boleh drive kereta.
Dan.
Boleh bertabah bawak budak menangis dalam kereta.
Hahaha.

Gaji?
Free.
Cukuplah sekadar belanja tudung nelopa.
Sehelai setiap bulan.
Cukup dah tuuuuu.
(Harap bos besar baca post ini.)

Ini bodyguard mak supir. 
Boleh la jadi peneman kala sunyi.
Dengan dendangan merdu tangisan bulan madu.
Hahaha.

Boring la tunggu kakak kan Zeyad?
Begitu la rutin kita hari-hari.

Ooo.
Kekadang mak supir bukan sahaja jadi mak supir.
Kekadang dia jadi mak posmen jugak.
Kena pos baju orang beli.
Untung nasib tak ramai orang.
Cepatlah setel kerja mak posmen.
Bila tiba ramai orang.
Berjanggut la ko menunggu nak pos barang dua tiga ketul.
Lalalala.

Dah pandai duduk. Meniarap pun lom berapa nak boleh lagi.
Dapat duduk beria.
Sukati ko la anak oi.
Janji mama senang nak buat keje.
Hihi.

Sekian entry blog untuk hari ini.
Yeay.
Berjaya mengarang ayat panjang sikit daripada tadi.
Next entry kita cuba lagi.

Till next entry.
Babaiiii. 



Read more...

Cak!


Hello.
Saya anak mama jelly yang nombor 3.
Nanti sambung balik.
Saya dah bangun tido.
Tata.



Read more...
Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP