Idea ruang makan untuk rumah kecil.

>> 03 August, 2015

Lama betul tak update blog.
Kat fb rajin update sebab senang kot.

Ni tengah berangan nak make over ruang makan kat rumah ni.
Ada la cakap kat abah bebudak ni nak buat ala ala macam restoran.
Motif sangat nak tempat makan macam restoran kan?
Hihi.
Sebab bebudak ni asal pegi restoran je kalau ada tempat duduk yang ada bench sandar dinding tu.
Mesti derang berebut nak duduk.
Maka mak rasa elok buat satu kat umah cenggitu.
Dan jimat space juga.

Ni cecontoh la kan gambar yang ado.
Kot mana tau nak buat nanti.
Kan kan kannnn.

Layannnnnn.
.
.
.
.
Aku sebenarnya tengah try update blog guna phone.
Apesal upload gambar tak keluar?
Adehhhh.
Zeyad pun dah gediks.
Nanti la aku cuba lagi.




0 komentar:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Top 5 Komenters

Widget by Blogger Gadgets

Terjah dari Mana?

free counters

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP